Thursday, November 29, 2012

I still live...

   Desi fara entuziasmul de alta data, mai prind asa, foarte rar, cate o poza care-mi place.
Intr-o incercare de a resuscita blogul meu de fotografie postez acum doua poze din ultima saptamana care, mie mi s-a parut ca, au ceva de spus...

    Prima fotografie este facuta la Campionatul National Universitar de Box, care s-a desfasurat in perioada 26-28 noiembrie in Bacau. Mi-a placut aceasta poza dintr-o ratiune 100% subiectiva si nu vreau sa supar pe absolut nimeni dar, mi se pare ca este o imagine care reprezinta exact opusul a ceea ce cred si simt eu, (repet, personal), ca ar trebui sa fie sportul.


   Cea de-a doua imagine este facuta de "Ziua Portilor Deschise" organizata de Batalionul 630 Parasutisti "Smaranda Braescu" cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Nu cred ca are nevoie de niciun comentariu si fiecare este liber s-o interpreteze cum vrea.

4 comments:

Anonymous said...

In goana după senzational este ușor sa devii ridicol . Preotul in cauza NU tine arma in poziție de tragere!! Păcat ca din respectiva manifestare atât ai înțeles .

sebastian sascau said...
This comment has been removed by the author.
sebastian sascau said...

Ma faci sa rad. Cine a spus ca are arma in pozitie de tragere? Cine a zis de senzational? Pur si simplu mie mi s-a parut o imagine foarte rara sa vad un preot cu o arma in mana. Asta e tot. Dar fiecare vede aceeasi imagine in felul sau. Nu stiu ce ti sa parut tie ca as vrea eu sa scot in evidenta dar te asigur ca nu e mai mult decat ceea ce este: un preot uitandu-se prin luneta unei arme la ziua portilor deschise, de 1 decembrie.
Ia un sfat gratuit: sa nu crezi ca ceea ce gandesti tu, gandesc si ceilalti...de cele mai multe ori se dovedeste ca impresiile sunt foarte diferite, daca nu chiar opuse.

Anonymous said...

parca e Osama bin laden,...