Wednesday, April 8, 2009

Meet Remus

Sambata, 04 aprilie 2009, a avut loc undeva in apropierea orasului Comanesti(Bacau), o campanie numita: "Romania prinde radacini", unde foarte multi oameni au mers sa planteze copacei pe un deal. Am profitat de acest eveniment si am incercat sa urmaresc un om cu aparatul la ochi, deoarece m-am hotarat sa incep sa caut oameni deosebiti, sa-i fotografiez. Povestea asta e un exercitiu pentru mine, in scopul de a ma obisnui sa ma apropii de un om, de a-l cunoaste si intelege, de a-i urmari reactiile in cadrul unui eveniment sau de a face poze care sa vorbeasca despre el, in general. Nu am absolut nimic de transmis prin aceste poze... cum am mai spus, e doar un exercitiu. L-am fotografiat, asadar, pe Remus Lupu si ce a insemnat aceasta campanie pentru el. Remus este presedintele unui club numit "Veniti cu Noi", club care are activitati in domeniul ecologiei, artei si turismului. Cam toata viata lui s-a ocupat de formarea tinerilor, iar organizatia pe care o conduce are o mare popularitate in Bacau. Am incercat sa-l urmaresc de la inceputul zilei, dinainte sa plece la Comanesti, si pana la sfarsit, cand a revenit acasa. Cam asta a iesit:



ps: pozele au captions

8 comments:

Anonymous said...

chitara! unde-i chitara????

Alex Scurtu said...

foarte bun exercitiul!!! mi-a placut...spor pe viitor!!

Lucian Stănescu said...

frumos exercitiu, bravo!

river said...

superb pictorial, imi place mult, mult de tot!

andrei said...

Me likes. Un inceput bun.

"Cam toata viata lui s-a ocupat de formarea tinerilor." Din cum il descrii, relatia asta cu viitoarea generatie este definitorie pentru dl. Remus. As fi vrut sa vad asta mai mult. Cum il privesc tinerii astia?

andrei said...

Ultima poza e fortata.

Sebi Sascau said...

Andrei, ai perfecta dreptate. Urmatorul o sa iasa mai bine. Multumesc.

curagau pavel said...

foarte interesant...i-ai prins foarte bine caracteristicele lui si i-mi place in deosebi poza cu nr 10 si ultima....felicitari Sebi